stiga-park-pro-740-iox

Tuin & Park

Of u nu een groenvoorzieningsbedrijf heeft, verantwoordelijk bent voor het groenonderhoud in uw gemeente of thuis een tuin heeft, voor uw tuin- en parkmachines kunt u ook uitstekend terecht bij Jan van den Berg Landbouwmechanisatie. Het assortiment machines voor Tuin & Park zijn van de gerenommeerde merken Honda, Stiga, Greenworks en Echo.

honda-hrx476vk

Met onze ruime kennis en jarenlange ervaring kunnen we u uitstekend adviseren welke machine het beste aan uw eisen en wensen voldoet. Hoe klein of hoe groot uw tuin of park ook is, met de betrouwbare gazonmaaiers, frontmaaiers, tuintractoren, bosmaaiers, kettingzagen, heggenscharen en bladblazers van Honda, Stiga, Greenworks en Echo kunt u het geheel eenvoudig onderhouden.
Regelmatig hebben we ook occasions van diverse merken tuin- en parkmachines beschikbaar. Bekijk ons aanbod occasions.

stiga-villa-13-hst

Service

Service en continuïteit staan in ons hele bestaan nog steeds hoog in het vaandel. Dit is ook terug te vinden in de openingstijden, elke werkdag van 08.00 t/m 20.00 uur en op zaterdag van 08.30 tot 16.30 uur. Na deze openingstijden is er in overleg bijna altijd een monteur beschikbaar.
Vandaag de dag bestaat het team uit 11 enthousiaste en ervaren collega’s.

placeholder

Contact

Landbouwmechanisatie Jan van den Berg
Industrieweg 1
6651 KR Druten
Tel: (0487) 51 23 10
Fax: (0487) 51 66 47
E-mail: info@bergtrac.nl

  • checkAl 35 jaar een vertrouwd
  • checkDealer service
  • checkAlle merken
  • checkRuime openingstijden