smalimg2

Landbouwmechanisatie Jan van den Berg

Met onze kennis en ruime ervaring in de agrarische sector staat Landbouwmechanisatiebedrijf Jan van den Berg altijd voor u klaar met advies en hulp. Vanuit 2 locaties in het Land van Maas en Waal (Druten en Wijchen) zijn we dealer van meer dan 30 gerenommeerde merken. Ook voor een officiële COM-keuring kunt u met uw machines bij ons terecht. 

bigimg1

Service

Service staat hoog in het vaandel bij Landbouwmechanisatiebedrijf Jan van den Berg. Daarom vinden we het belangrijk dat u ons eenvoudig en altijd kunt bereiken. Met een vestiging in Druten en een servicepunt in Wijchen zitten we voor onze klanten in de buurt.

bigimg2

Ruim aanbod

Naast de verkoop van nieuwe tractoren en machines verkopen we ook gebruikte exemplaren. Ons aanbod hierin is groot en voor iedere behoefte en elk budget is er wat te vinden. Vaak is de staat van dienst van de occasions bekend bij onze verkopers. Op verzoek wordt de gekochte occasion uitvoerig controleerd en waar nodig gerepareerd. Zo bent u er zeker van dat u ook met een occasion van Landbouwmechanisatiebedrijf Jan van den Berg jarenlang zorgeloos vooruit kan!

smalimg21

Uw agrarische partner

De verkoopmedewerkers hebben ruime kennis van de merken die we verkopen. Ze kunnen u perfect adviseren welk type  tractor of welk type landbouwmachine voor uw bedrijf het meest geschikt is. Voor u betekent dit dat u kunt terugvallen op een professionele adviseur, die u helpt om uw bedrijf optimaal te runnen.

  • checkAl 35 jaar een vertrouwd
  • checkDealer service
  • checkAlle merken
  • checkRuime openingstijden