placeholder

Service en onderhoud

Bij Landbouwmechanisatiebedrijf Jan van den Berg is het bieden van service erg belangrijk. Daarom hebben we ook ruime openingstijden en is het 24 uur per dag mogelijk onderdelen te bestellen en ons te bellen voor spoedgevallen. Ook beschikken we over een servicepunt in Wijchen, zodat we lokaal gemakkelijk te bereiken zijn.

placeholder

Werkplaats

Onze werkplaats is volledig uitgerust met apparatuur om uw tractor, landbouwmachine, bedrijfswagen en tuin & park machine een grondige inspectie te laten ondergaan en waar nodig reparaties uit te voeren. De reparaties worden uitgevoerd door ons gespecialiseerde team van goed opgeleide vakspecialisten. 

placeholder

Specialistische werkzaamheden

Ook voor gespecialiseerde werkzaamheden zoals het persen van hydraulische slangen, aircocontrole, repareren van banden en constructiewerkzaamheden kunt u prima bij Landbouwmechanisatiebedrijf Jan van den Berg terecht. Dit kan zowel op onze vestiging in Druten als op het servicepunt in Wijchen gedaan worden.

placeholder

Com/VCA- keur locatie

Neem geen risico en laat uw machines en gereedschap jaarlijks keuren door een erkend COM-keur bedrijf. Veiligheid staat immers toch voorop! We zijn een officiële COM-keur locatie. Dit betekent dat u bij Landbouwmechanisatiebedrijf Jan van den Berg in Druten terecht kunt voor een COM/VCA keuring voor uw machines en apparaten.

  • checkAl 35 jaar een vertrouwd
  • checkDealer service
  • checkAlle merken
  • checkRuime openingstijden